טראפלס תמרים – שוקלד עננים

 טראפלס תמרים – שוקולד חלום!

מה אני אגיד לכם –
לאחרונה אנחנו מכורים באופן אנוש
לטראפלס תמרים-שוקולד המטורפים האלו?
כל החמישה שלי מאוהבים בהם,
עד כדי כך שכדי שישארו לי לקפה,
אני אוטמת אותם בקופסא
במקפיא הרחוק (יש לי שניים 🤭)..
והרי אתם יודעים שברור שאפשר
לשלב מתוקים בתוך סדר יום מאוזן.
אין שום סיבה שלא, במיוחד אם אתם חובבי מתוקים.
וגם שהם טבעונים ועשויים מארבעה מרכיבים בלבד ואתם יכולים גם לצלול לתוך ענן.
הכמות גדולה, אנחנו משפחה מרובת ילדים, אתם מוזמנים להכין חצי כמות,

למרות שהם נשמרים במקפיא גם חודש, אל דאגה, הם יגמרו קודם לצערכן..

מה צריך ואיך מכינים?

קונים קילו וחצי תמרים מסוג מג'הול טובים מאד. (אל תתפשרו, אחרת זה לא יוצא מושלם)
מגלענים מגלענים אותם ושופכים עליהם מים רותחים לריכוך של 3-5 דקות ומסננים.

(אני שוקלת אותם אחרי הגילעון – סך הכל קילו)
מעבירים אותם למעבד מזון אחרי הסינון

ומוסיפים:

כוס וחצי קמח שקדים + כף (כוסות מדידה)

3/4 כוס מדידה קקאו איכותי

1/3 כוס שמן קוקוס במצב נוזלי

טוחנים את הכל יחד היטב ממש, עד לתערובת חלקה לחלוטין.

מכניסים להקפאה לחצי שעה
מכדררים כדורים קטנים וטובלים בקקאו (הכי טעים)
או קוקוס.
שומרים בקופסא אטומה בהקפאה.
תהנו 💛

ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל, כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא. 

לחצו כאן ותקבלו את כל הפרטים והקישור להרשמה לקורס שלנו.

לפרטים נוספים על הקורס, מוזמנים להתייעץ איתי בוואטספ – קישור ישיר כאן בעמוד – חפשו אותו