טראפלס תמרים – שוקולד חלום!
הכמות גדולה, אנחנו משפחה מרובת ילדים, אתם מוזמנים להכין חצי כמות,
למרות שהם נשמרים במקפיא גם חודש, אל דאגה, הם יגמרו קודם לצערכן..
מה צריך ואיך מכינים?
קונים קילו וחצי תמרים מסוג מג'הול טובים מאד. (אל תתפשרו, אחרת זה לא יוצא מושלם)
מגלענים מגלענים אותם ושופכים עליהם מים רותחים לריכוך של 3-5 דקות ומסננים.
(אני שוקלת אותם אחרי הגילעון – סך הכל קילו)
מעבירים אותם למעבד מזון אחרי הסינון
ומוסיפים:
כוס וחצי קמח שקדים + כף (כוסות מדידה)
3/4 כוס מדידה קקאו איכותי
1/3 כוס שמן קוקוס במצב נוזלי
טוחנים את הכל יחד היטב ממש, עד לתערובת חלקה לחלוטין.
מכניסים להקפאה לחצי שעה
מכדררים כדורים קטנים וטובלים בקקאו (הכי טעים)
או קוקוס.
שומרים בקופסא אטומה בהקפאה.
תהנו 💛
ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל, כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא.
לחצו כאן ותקבלו את כל הפרטים והקישור להרשמה לקורס שלנו.
לפרטים נוספים על הקורס, מוזמנים להתייעץ איתי בוואטספ – קישור ישיר כאן בעמוד – חפשו אותו