מי שמכירה אותי היטב יודעת שחמשת ילדיי נולדו בחורף..
כן כן.. זה אומר שאני כבר חודש מכינה עוגות יומולדת..
אז קבלו גרסה יותר שפויה לעוגת יומולדת בגרסה הקצת יותר בריאה:
מה צריך?
4 ביצים מדיום (או 3 L)
חצי עד 3/4 כוס סוכר (תלוי עד כמה אתם מורגלים בפחות מתוק)
3/4 כוס שמן זית
כוס קמח כוסמין מלא
3/4 כוס קקאו
כוס קוקוס טחון או קמח שקדים (יוצא מושלם בשתי הגרסאות)
כפית גדושה אבקת אפייה
כוס מים רותחים
איך מכינים?
מחממים תנור ל-160 מעלות
מקציפים ביצים וסוכר לקצף – 5 דקות על מהירות גבוהה.
מוסיפים שמן זית ומאחדים.ואז את כל היבשים עד איחוד בלבד.
כוס מים רותחים ומקפלים לתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת.
מכניסים לתנור ל-25 דקות עד חצי שעה.
שימו 💖 לא לייבש אותה יותר מידי, אפשר להוציא שהיא מעט מעט רוטטת. לא מידי.
לציפוי – אותו שופכים מיד כשהעוגה יוצאת חמה מהתנור – ממיסים במיקרו – 100 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו עם כף שמן קוקוס.
מערבבים עד להמסה מלאה וגנאש מבריק ושופכים בעדינות על העוגה. מזל טוב 🙂
ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל, כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא.
לחצו כאן ותקבלו את כל הפרטים והקישור להרשמה לקורס שלנו.