מאפינס זיתים

מאפינס זיתים

זה המאפינס הכי טעים שיש והעיקר שהוא פשוט וקל 

רכיבים:

ביצים 3 ביצים

קוט'ג אחד + גביע גבינה לבנה

שמן זית2 כפות שמן זית

קמח כוס קמח כוסמין מלא

כפית אבקת אפיה

זית חצי קופסת שימורי זיתים חתוכים

שומשום או קצח

אופן ההכנה:

  1. לחמם תנור ל-200 מעלות טורבו ולאחר מכן לערבב את כל המצרכים יחד, לשמן תבנית שקעים בשמן זית ובעזרת כף להכניס את הבלילה לשקעים ולפזר מעל שומשום או קצח
  2. להכניס את המאפינס לתנור לבערך 25 דקות, עד שהם משחימים.

בתאבון:)

ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל, כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא. 

לחצו כאן ותקבלו את כל הפרטים והקישור להרשמה לקורס שלנו.