עוגיות הדגל שלי – עוגיות שוקולד צ'יפס על בסיס קוואקר מטורפות
מערבבים יחד לפי הסדר:
2 ביצים
חצי כוס סוכר חום
חצי כוס שמן זית
חצי כוס טחינה גולמית מלאה/חמאת בוטנים טבעית
חצי כוס קמח כוסמין מלא/קמח שקדים/קוקוס טחון
כוס שיבולת שועל דקה
כפית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתיה
קורט מלח
שניים – שלושה חופנים גדושים של שוקולד צ'יפס 85 אחוז מוצקי קקאו
חופן גדוש אגוזי מלך קצוצים.
ממחממים תנור ל170 מעלות, מערבבים יחד את הביצים והסוכר במטרפה ידנית כ- 2 דקות, מוסיפים את השמן והטחינה בעדינות רק עד לאיחוד, מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים קלות, מוסיפים את השוקולד והאגוזים, שימו לב – לא לערבב יתר על המידה את המסה. התערובת אמורה להיות לא מאד בצקית, אך לא נוזלית מידי. מניחים את העוגיות במרווחים גדולים על תבניות מרופדות בנייר אפייה ומכניסים לתנור ואופים בין 8 ל10 דק'. לא יותר מ-10 דקות.
מוציאים, מצננים ורק אז ניתן לחלצן מהתבנית. שומרים בקופסא אטומה בהקפאה.
תהנו!