גרנולה

גרנולה

מתכון והוראות הכנה:

  • לחמם תנור ל-160 מעלות.
  • להניח על תבנית של התנור עם נייר אפייה ולערבב –
  • 500 גרם שיבולת שועל מלאה + 250 גרם כוסמת ירוקה (לא חובה אבל משדרג ממש)
  • לחמם 15 שניות במיקרוגל – חצי כוס דבש (כוס גדולה/מדידה – תלוי כמה מתיקות אתם אוהבים) + 3 כפות שמן זית עדין.
  • לשפוך חצי מהתערובת על השיבול שועל והכוסמת.
  • לערבב היטב.
  • להכניס לתנור. להוציא כל 5 דקות לערבוב קל.
גרנולה
  • אחרי 15 דקות – 20 דקות להוסיף:

שקדים כוס שקדים טבעיים

קשיו חצי כוס קשיו טבעי

אגוזי מלך חצי כוס אגוזי מלך טבעיים

פקאנים חצי כוס פקאנין טבעיים

שקדים 2 כפות גרעיני חמניה ודלעת

קוקוס חצי כוס קוקוס טחון

אפשר כמובן מה שאוהבים – ובאיזה כמות שמתחשק.

  • לשים אותם בערימה על הגרנולה.
  • לשפוך את החצי הנוסף של תערובת הדבש והשמן לערבב היטב.
  • לאפות עוד חמש דקות. לערבב היטב ולהוציא אחרי בערך 5-10 דקות שהגרנולה שחומה אך לא מידי.
  • לחכות שייתקרר..

ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל, כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא. 

לחצו כאן ותקבלו את כל הפרטים והקישור להרשמה לקורס שלנו.

גרנולה

ניתן להוסיף: פירות יבשים, שוקולד צ'יפס, חמוציות וכו'..
להכניס לצנצנת אטומה ויפה. ולהניח באיזור נגיש.
ככה הילדים יוכלו לקחת לבד עם יוגורט טבעי או חלב.