גליל/כדורי תמרים

גליל/כדורי תמרים

הזדמנות מצויינת למתכון הכי פשוט וטעים לגליל/כדורי תמרים, בטעם שוקולדי ועשיר בזכות הקקאו והטחינה, כזה שלא תפסיקו להכין. מבטיחה.

אחד הפתרונות המעולים ביותר כשמתחשק משהו מתוק ליד הקפה, או סתם משהו מתוק וממש סביר תזונתית.

מתכון:

  1. טוחנים דק במעבד מזון 12 תמרים מסוג מג'הול עסיסיים ומגולענים. או חבילת תמרים בוואקום
    ומוסיפים:
  2. 2 כפות קקאו
  3. כף טחינה גולמית או יותר – ניתן להמיר בחמאת בוטנים טבעית או בכל ממרח אגוזים אחר.
  4. מעבדים היטב לתערובת אחידה, רכה וגמישה. אם היא לא, ניתן להוסיף מעט מים רותחים
    טועמים, ומוסיפים:
  5. שקדים פרוסים, אגוזי לוז, פיסטוקים, אגוזי מלך (חופן מכל אחד) ניתן להוסיף כל אגוז אחר שאוהבים.
  6. וגם כפית גדושה של קינמון.
  7. מערבבים היטב.
  8. מייצרים גליל (הכי לאמהות עסוקות, למי יש זמן לכדרר).
  9. או כדורי תמרים (נותנים לילדים להכין אותם), מצפים בקוקוס, שומרים במקפיא.
  10. ואז חותכים דק – את הגליל. את הכדורי תמרים ניתן לשלוף ולאכול ישר מהמקפיא.

תהנו, תתמכרו ותייגו אותי אם הכנתם.