הזדמנות מצויינת למתכון הכי פשוט וטעים לגליל/כדורי תמרים, בטעם שוקולדי ועשיר בזכות הקקאו והטחינה, כזה שלא תפסיקו להכין. מבטיחה.
אחד הפתרונות המעולים ביותר כשמתחשק משהו מתוק ליד הקפה, או סתם משהו מתוק וממש סביר תזונתית.
מתכון:
- טוחנים דק במעבד מזון 12 תמרים מסוג מג'הול עסיסיים ומגולענים. או חבילת תמרים בוואקום
ומוסיפים: - 2 כפות קקאו
- כף טחינה גולמית או יותר – ניתן להמיר בחמאת בוטנים טבעית או בכל ממרח אגוזים אחר.
- מעבדים היטב לתערובת אחידה, רכה וגמישה. אם היא לא, ניתן להוסיף מעט מים רותחים
טועמים, ומוסיפים: - שקדים פרוסים, אגוזי לוז, פיסטוקים, אגוזי מלך (חופן מכל אחד) ניתן להוסיף כל אגוז אחר שאוהבים.
- וגם כפית גדושה של קינמון.
- מערבבים היטב.
- מייצרים גליל (הכי לאמהות עסוקות, למי יש זמן לכדרר).
- או כדורי תמרים (נותנים לילדים להכין אותם), מצפים בקוקוס, שומרים במקפיא.
- ואז חותכים דק – את הגליל. את הכדורי תמרים ניתן לשלוף ולאכול ישר מהמקפיא.
תהנו, תתמכרו ותייגו אותי אם הכנתם.