התחשק לי לפנק אתכם בסודות שלי לאנטי פסטי מושלם.
אני חולה על אנטיפסטי בכל ארוחה ובכל מצב צבירה. כתוספת לארוחה עיקרית או לכריך.
אז לכבוד יום ראשון שגרתי,
גזרו ושמרו את הפוסט ותיייגו אותי בפעם הבאה שתכינו 💛
- חממו תנור ל200 מעלות טורבו ותכינו לפחות את שתי התבניות של התנור לפעולה.
שימו עליהם נייר אפיה ותתחילו להוציא את הירקות שיש לכם מהמקרר. - מכיוון שזמני האפייה של הירקות שונים אחד מהשני, שימו את הירקות עם זמני האפייה הקצרים בתבנית אחת ואת אלו עם זמני אפיה ארוכים בתבנית נפרדת.
- לי יש שני תנורים – כלומר ארבע תבניות, אז יש לי פריבילגיה ואת החצילים אני תמיד מכינה בתבנית נפרדת לחלוטין.
- עגבניות שרי מעולות בתנור רק הן מגירות נוזלים שיכולים להשפיע על הפריכות של הירקות האחרים, לכן אל תשימו אותן קרוב מידי ובכמות גדולה מידי. או הקצו גם להן תבנית נפרדת.
- אני הכי אוהבת להזליף מעל שמן זית ומלח גס וזהו. אם התפרעתי אז גם טימין.
- עגבניות ופטריות שלמות לא צריכות בכלל שמן זית ולא מלח. אני פשוט זורקת אותם כמו שהם מהמקרר לנייר אפיה ומכניסה לתנור.
- אחרי שכל הירקות מארבעת התבניות מוכנים, אני מסדרת אותם בקופסאות או במגש יפה להגשה. ואין אף אחד בעולם שיגיד ליופי הזה לא.