המרכיבים:
5 נתחי פילה אמנון (100 גרם כל אחד – פחות או יותר)
מיץ לימון טרי מלימון אחד גדול
2 כפות שמן זית
3 שיני שום כתושות
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
חצי כפית שטוחה כורכום
חצי כפית תבלין מיובש של פטרוזיליה או פטרוזליה טרייה קצוצה דק
חצי כפית שטוחה מלח,
רבע כפית פלפל שחור גרוס.
איך מכינים?
מערבבים בקערית את כל חומרי התיבול: לימון, שמן זית, שום, פפריקה, כמון, כורכום, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור. מחממים תנור מראש ל200 מעלות ומניחים את הפילטים על נייר אפיה כאשר הצד של העור מופנה כלפי מטה. מברישים כל פילה בתערובת התיבול ומכניסים לתנור החם למשך 10-12 דקות
אם מתחשק ניתן להוסיף לתבנית הדגים עגבניות פרוסות/עגבניות שרי, בצל פרוס, קישואים, פלפלים ולאפות יחד עם הדג
ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל, כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא.
לחצו כאן ותקבלו את כל הפרטים והקישור להרשמה לקורס שלנו.