קציצות טונה אפויות ל 25-30 קציצות

קציצות טונה אפויות

חומרים

דג 3 קופסאות טונה במים

ביצים 3 ביצים

בצל בצל אחד גדול קצוץ

פטרוזיליה צרור פטרוזלייה קצוצה דק דק

גזר 3 גזרים מגורדים דק – אפשר על פומפייה או במעבד מזון

מלח רבע כפית מלח, פלפל וכורכום

שמן זית 3 כפות שמן זית

קמח 3 כפות קמח עדשים/קמח חומוס/קוואקר דק

קציצות טונה אפויות

איך מכינים?

מחממים תנור ל – 200 מעלות
מערבבים את כל החומרים יחד, יוצרים קציצות ומניחים על תבנית ומעליה נייר אפייה. מכניסים לתנור, הופכים את הקציצות אחרי 20 דקות בערך ומשאירים לחמש דקות נוספות הקציצות צריכות להיות שחומות אך לא מידי

קציצות טונה אפויות

להגשה: 2-4 עגבניות מרוסקות עם מעט שמן זית ומלח (כמו רוטב עגבניות שמכינים למלוואח/ג'חנון – מאד טעים לילדים) או טחינה בהכנה ביתית.
חותכים ירקות חיים בנוסף. או סלט קצוץ

ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל, כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא. 

לחצו כאן ותקבלו את כל הפרטים והקישור להרשמה לקורס שלנו.