סלט אסייתי עם חזה עוף/טופו

סלט אסייתי עם חזה עוף טעים בטירוף וקלללל הכנה, בהחלט חגיגה: 

למרינדה של החזה עוף (500 גרם)/טופו:
כף סירופ מייפל אמיתי
כפית חרדל
מעט מלח
מעט פלפל שחור
כף פפריקה מתוקה
כף תבלין גריל עוף
2 כפות שמן זית.
אני מכינה אותם כמו שניצלונים דקים ולפני ההכנסה לסלט פורסת לחתיכות שאני אוהבת.
מערבבים את כל חומרי המרינדה ומעסים את החזה עוף היטב עם הידיים.
מניחים לכמה דקות ובנתיים מכינים את הסלט.
לסלט:
(הסוד) חצי חבילת לקט גזר, קולורבי, כרוב סגול חתוך דק.
מלפפון, פלפל ו-4 צנוניות פרוסים לפרוסות דקות.
שני גבעולי בצל ירוק קצוצים
אבוקדו אחד חתוך לקוביות
חופן שומשום קלוי (יש לי מוכן במקרר)
לרוטב:
כפית חמאת בוטנים טבעית
כפית סילאן טבעי
כף רוטב סויה איכותי
כפית שמן שומשום
שתיים – שלוש כפות חומץ אורז
כף שמן זית
מעט מלח פלפל שחור גרוס
מטגנים את החזה עוף על מחבת פסים. ממש דקה מכל צד בהתחלה על אש גבוהה ואז מנמיכים.
מוציאים, חותכים, מרכיבים את הסלט, מוסיפים את הרוטב. מערבבים,
מתקנים תיבול וחוגגים.
ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל, כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס,
בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא.

ואם הכנתן, אל תשכחו לתייג אותי באינסטוש 🙂

בתאבון