אמאל'ה, איזה טירוף, מבידוד לבידוד.
יום אחד מאבדת את זה לחלוטין וביום אחר מתאפסת וחוזרת לעצמי.
קיבלתי החלטה, לא לראות יותר ולא לקרוא יותר חדשות. ומה שיהיה. יהיה.
ובנתיים קבלו מוקפץ שישכיח מכן כל אומיקרון שהוא.
מושלםםם וקצת אחר..
ואני הוספתי לו אדממה שיהיה עם אקסטרא חלבון.. יצא מעולה ברמות.
מוקפץ אטריות שעועית עם ירקות, טעים ברמות:
מבשלים חצי חבילת אטריות שעועית ומסננים.
מקפיצים עם שמו זית לפי הסדר:
2-3 גזרים חתוכים עבה
2-3 זוקיני כנ"ל
חבילת אפונת שלג
חבילת פטריות שמפיניון
מקפיצים חמש דקות
ומוסיפים
חצי חבילת שמיר וחצי חבילת עירית קצוצים דק.
מתבלים ב-
מלח, פלפל שחור, כף סילאן, כף פפריקה מתוקה, 2 כפות סויה איכותית.
אפשר להוסיף כפית מחית קארי אדום.
מוסיפים את האטריות למחבת ומקפיצים עוד קצת. מתקנים תיבול ומגישים חם!
אני הוספתי פולי סויה מבושלים לאקסטרא חלבון.
ואם אין לכן מושג מה זה בכלל אטריות שעועית ואיך הן נראות בסופר,
ובכלל הייתן רוצות להבין אחת ולתמיד איך עובדים עם חומרי גלם בריאים יותר במטבח שלכן,
אתן יכולות לצלול להרצאה שלי – מדברים על מתכונים.
הרצאה שמדברת חומרי גלם והיא תעשה לכן סדר מטורף במטבח, במזווה ובשיטות הבישול.
ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל, כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא.
ואם הכנתן, אל תשכחו לתייג אותי באינסטוש 🙂
בתאבון