סיר קינואה חם ומנחם

סיר קינואה מהמם עם מיליון קישואים, טעיםםםםם. 

תיזהרו להשאיר את הסיר על הגז, הוא הולך להתחסל. בא לי לגור בתוכו עד שיגמר הגל. בחיי.
איך מכינים?
מטגנים בצל גדול קצוץ עם שמן זית עד לשקיפות
מוסיפים ארבעה-חמישה קישואים חתוכים ומטגנים קלות עד שהם טיפה מתרככים – 2-3 דק'.
מוסיפים כוס קינואה
כוס וחצי מים רותחים
כפית סילאן טבעי
כפית מלח
כפית חוויאג' או כמון
פלפל שחור גרוס
מבשלים על אש קטנה בערך רבע שעה או עד שהקינואה מתרככת ועשויה לטעמכן.
מגישים עם סלט ושניצל טופו כמו בתמונה וחיים את החלום.
ואם אין לכן מושג איך עובדים עם קינואה, או איך היא נראית בסופר.
ובכלל הייתן רוצות להבין אחת ולתמיד איך עובדים עם חומרי גלם בריאים יותר במטבח שלכן?
אתן יכולות לצלול להרצאה שלי – מדברים על מתכונים.
הרצאה שמדברת חומרי גלם והיא תעשה לכן סדר מטורף במטבח, במזווה ובשיטות הבישול.
ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל. כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא.

הכנתן? אל תשכחו לתייג אותי באינסטוש 🙂

בתאבון