טוב אתן יודעות כמה אני
מאוהבת בטופו כבר, נכון?
מעולה.
קבלו מתכון מושלם
לשאוורמה טופו חלומית וקלילה:
חמש דקות בלבד והיא שלכן:
חותכים בצל גדול לפרוסות ומטגנים קלות בשמן זית עד שקיפות.
בנתיים חותכים חבילת פטריות שמפיניון לפרוסות ומוסיפים למחבת.
מטגנים קלות עד להגרת הנוזלים.
חותכים חבילת טופו רגיל טבעי או רך
לפרוסות דקיקות, כמו שאוורמה.
מוסיפים קצת שמן זית למחבת ומוסיפים את הטופו.
מטגנים עד הזהבה – 2 דק'.
מוסיפים:
כפית פפריקה מתוקה
כפית כמון
כפית תבלין שאוורמה
(אפשר לשחק עם התבלינים, להוסיף כורכום אם בא לכן או רק תבלין שאוורמה).
מלח בנדיבות או כף רוטב סויה איכותי
פלפל שחור גרוס
כפית סילאן טבעי
ורבע כוס מים.
מערבבים הכל יחד
מתקנים תיבול. אל תתקמצנו בתבלינים.
מבשלים שתי דקות נוספות.
מגישים עם סלט קצוץ וטחינה מלאה.
ויש לכן ארוחה מושלמת 💛
ואם אין לכן מושג איך עובדים עם טופו, אין לכן מושג איך הוא נראה בסופר.
ובכלל הייתן רוצות להבין אחת ולתמיד איך עובדים עם חומרי גלם בריאים יותר במטבח שלכן?
אתן יכולות לצלול להרצאה שלי – מדברים על מתכונים.
הרצאה שמדברת חומרי גלם והיא תעשה לכן סדר מטורף במטבח, במזווה ובשיטות הבישול.
כאן כל הפרטים והאפשרות לרכישה מיידית אונליין.
בנוסף, אם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל.
כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא.
לחצו כאן ותקבלו את כל הפרטים והקישור להרשמה לקורס שלנו.