המתכון הזה של פיצה מבצק יוגורט, שרץ במיליון קבוצות ואני ממש מתנצלת בפני מי שהמציא אותו שאני לא זוכרת לתייג.
פשוט ראיתי אותו בהמון מקומות ואני כבר לא יודעת איפה. חייב להיות חלק מרפרטואר המתכונים שלכם. זה בדיוק המתכון שכדאי לאמץ ממש היום.
עשר דקות והפיצה/פיצות שלכן כבר בתנור 🙂
רכיבים:
2 כוסות יוגורט/ שני גביעים 200 מ"ל
בערך 3 כוסות קמח כוסמין מלא
כפית אבקת אפיה + חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-220 מעלות טורבו
- שופכים לקערה את היוגורט ולאחר ומוסיפים את הקמח, האבקת אפיה והמלח בהדרגה עד שמתקבל בצק גמיש ודביק.
- פותחים את הבצק עם שמן זית,ומתחילים לעבוד איתו, אפשר להכין פיצות קטנות אישיות דקות דקות, הכי מומלץ, או פיצה עגולה. – אני מורחת מעל רסק עגבניות – מפחית עגבניות מרוסקות או עגבניות שריסקתי בעצמי, מוסיפה אורגנו ובזיליקום יבשים וגבינת מוצרלה מגורדת. אפשר לשלב איזה תוספות שבא לכן.
- מכניסים לתנור עד שהגבינה מותכת והבצר מזהיב – 10-15 דקות, תלוי בגודל ועובי הפיצות
יוצא פשוט מושלם!! והכי קל בעולם
תהנו!!
ואם אתן רוצות לקבל חוברת מתכונים ענקית, עם עוד המון מתכוני דגל, כזאת שהיא ממש ספר שכדאי להדפיס, בואו לקורס המשוגע שלנו למעבר לבית בריא.
לחצו כאן ותקבלו את כל הפרטים והקישור להרשמה לקורס שלנו.
לפרטים נוספים על הקורס, מוזמנים להתייעץ איתי בוואטספ – קישור ישיר כאן בעמוד – חפשו אותו